Advocaat

Advocaat in Etten-Leur

Tijdens mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg was ik voornamelijk bezig met mijn passie voor de paardensport. Elke dag reed ik verschillende paarden om in de weekenden de (internationale) concoursen af te struinen. Pas toen ik stage ging lopen bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam, merkte ik hoe interessant de advocatuur is.
Persoonlijk contact en oprechte aandacht, dát is voor mij de basis.”

Raad voor de Kinderbescherming

Nadat ik mijn studie had afgerond, ben ik eerst gaan reizen door Australië om vervolgens werkervaring op te doen bij de Raad voor de Kinderbescherming in Middelburg. Bij de Raad voor de Kinderbescherming heb ik gewerkt als juridisch deskundige. De ervaring die ik daar heb opgedaan, komt mij regelmatig van pas in zaken waar de Raad voor de Kinderbescherming bij betrokken is, zoals echtscheidingszaken met kinderen, zaken met betrekking tot omgang, hoofdverblijf, gezag en kinderbeschermingsmaatregelen.
En elke keer wanneer een cliënt zo’n vervelende periode met mijn hulp kan afsluiten, geeft mij dat een tevreden gevoel.

Advocatuur

De advocatuur bleef mij trekken en daarom ben ik na mijn tijd bij de Raad voor de Kinderbescherming aan de slag gegaan als advocaat bij een klein advocatenkantoor in Roosendaal. Na hier een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben, heb ik in 2014 mijn eigen kantoor opgericht. Dit geeft mij de mogelijkheid om het nét even anders te doen in de advocatuur: persoonlijke aandacht gecombineerd met lage tarieven, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening.

Wat ik het mooiste vind aan de advocatuur is de mogelijkheid om mensen te helpen met behulp van het recht. Of cliënten particulier of zakelijk zijn, is daarbij niet van belang. Mensen komen bij mij met een juridisch probleem, wat vaak heel veel stress en emoties met zich meebrengt. Mijn taak is dan om alle mogelijkheden van het recht te benutten om ervoor te zorgen dat zij weer verder kunnen met hun toekomst. En elke keer wanneer een cliënt zo’n vervelende periode met mijn hulp kan afsluiten, geeft mij dat een tevreden gevoel.

Registratie Nederlandse orde van advocaten

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Familierecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op iedere geregistreerd rechtsgebied.

“Heeft u een juridisch probleem? Dan luister ik graag naar uw verhaal om vervolgens samen met u te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Bel voor een vrijblijvende kennismaking naar 076 – 502 05 44.”