Scheiding

Scheiden

Scheiden is nooit leuk en brengt veel emoties met zich mee. Wij begrijpen dat en begeleiden u hierin. Of u nu kiest voor een gezamenlijke scheiding of een eenzijdige scheiding (ieder een eigen advocaat), wij zijn er voor u. Klik hier voor een gezamenlijke scheiding (mediation).

Advies en begeleiding bij scheiden

Is de mediation mislukt of lukt het u niet om samen te scheiden, dan is het belangrijk dat u kiest voor een advocaat die in staat is om op juiste wijze uw belangen te behartigen. Een advocaat die voor u zoekt naar de juiste oplossing om de scheiding te regelen. Wij zijn er voor u om u te begeleiden in een emotionele tijd.

Een eigen advocaat bij een scheiding hoeft zeker niet tot een ‘vechtscheiding’ te leiden. Soms is het namelijk ook mogelijk om tot een oplossing te komen middels een viergesprek. Dan gaan partijen en advocaten om de tafel om zo de geschillen te bespreken. Dit kan heel nuttig zijn en op die manier kunnen we een hoop tijd en kosten besparen.

“Kwaliteit, deskundigheid gecombineerd met persoonlijke aandacht is wat u bij ons vindt.”

Naar de rechter

Lukt het echt niet om in onderling overleg tot een oplossing te komen, dan zullen we de rechtbank moeten vragen om de knopen door te hakken. Het is dan belangrijk dat u wordt bijgestaan door iemand die kennis van zaken heeft. De rechtbank moet immers overtuigd worden van uw standpunten en van de juridische juistheid van deze standpunten. Bij ons kantoor bent u hiervoor aan het juiste adres. Kwaliteit, deskundigheid gecombineerd met persoonlijke aandacht is wat u bij ons vindt. U zult zich in een rechtszaak echt gesteund voelen door uw advocaat.
“Wij nemen graag de zorgen van u over en zorgen ervoor dat u uiteindelijk weer op een goede manier verder kunt met uw leven.”

Informele sfeer en persoonlijke aandacht

In de meeste gevallen zijn mensen die gaan scheiden nog nooit in aanraking geweest met een advocaat en is het spannend om deze stap te zetten. Bij ons heerst er echter een informele sfeer en door de persoonlijke aandacht zult u merken dat u zich snel op uw gemak voelt. Dit is belangrijk, want het gaat wel over úw toekomst. Wij nemen graag de zorgen van u over en zorgen ervoor dat u uiteindelijk weer op een goede manier verder kunt met uw leven. Waar een deur dichtgaat, opent zich immers een andere deur.
Wilt u gaan scheiden of twijfelt u hierover? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek luisteren wij naar uw verhaal en geven wij u aan wat de mogelijkheden zijn. Na dit gesprek weet u of het klikt en wat wij concreet voor u kunnen betekenen.