Ontslag werknemer

Ontslagen of uw ontslag dreigt

U wordt ontslagen of uw ontslag dreigt, en dan? Teken niets en neem gelijk contact met ons op! Wij kunnen u in de meeste gevallen kosteloos helpen.

Advies en begeleiding

Een ontslag heeft grote gevolgen, zowel persoonlijk als financieel en dan is het fijn om daarin begeleid te worden door een deskundige. Wij zijn er voor ú. Uw belang staat bij ons voorop. Wij adviseren u en begeleiden u.
“Wij onderhandelen voor u en nemen zo de zorgen van u over.”

Vaststellingsovereenkomst

Wanneer u een voorstel van de werkgever (vaststellingsovereenkomst) heeft ontvangen, neem dan gelijk contact met ons op. Wij zullen de vaststellingsovereenkomst bestuderen op juridische juistheid. Het is immers belangrijk dat u uw recht op een WW-uitkering behoudt. Daarnaast zijn er verschillende afspraken te maken zoals bijvoorbeeld vrijstelling van werk met behoud van salaris. Dat is wel zo fijn om verder te kunnen solliciteren. Wij onderhandelen voor u en nemen zo de zorgen van u over.

Bedenk altijd dat het eerste voorstel van de werkgever niet het beste voorstel is. In 95% van de gevallen onderhandelen wij voor u een betere deal, zoals bijvoorbeeld een hogere ontslagvergoeding. De kosten verhalen wij in de meeste gevallen op de werkgever, zodat u niet zelf uw ontslag hoeft te betalen.

Laat u niet onder druk zetten door uw werkgever. U heeft het recht om uw vaststellingsovereenkomst door ons te laten controleren. Vraag dus meer bedenktijd aan de werkgever en neem gelijk contact met ons op.

“Wij helpen u met persoonlijke aandacht vakkundig door deze moeilijke periode heen! Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 076 – 502 05 44 of per email via info@advocatenkantoordebree.nl voor vrijblijvend advies.”