Familierecht

Familierechtadvocaat in Etten-Leur

In het Personen- en Familierecht spelen zaken die niemand onberoerd laten. Denk bijvoorbeeld aan een echtscheiding, een omgangsregeling, alimentatie of aan de uithuisplaatsing van een kind. In het Familierecht spelen emoties een grote rol en is het van belang om een evenwicht te vinden tussen de persoonlijke kant en de zakelijke kant van een zaak. Wij begeleiden u hierin.
“Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient in combinatie met deskundig advies en begeleiding.”

Overeenstemming

Wij zullen altijd eerst proberen om samen met de tegenpartij tot overeenstemming te komen. Dit is zeker belangrijk in zaken waarin kinderen zijn betrokken. Zo gaat u bij een echtscheiding als partners uit elkaar, maar zult u altijd met elkaar verbonden blijven als ouders van uw gezamenlijke kinderen. Het is dan in het belang van de kinderen om samen tot duidelijke afspraken te komen, zonder dat er een “vechtscheiding” ontstaat voor de rechter, want daar wordt niemand beter van.

In sommige gevallen is het echter niet mogelijk om onderling tot afspraken te komen en dan dient uw zaak voorgelegd te worden aan de rechtbank. De rechter dient er dan van overtuigd te worden dat wat u vraagt, redelijk en juridisch juist is. Het is dan belangrijk dat een gespecialiseerde advocaat u bijstaat en de zaak zo goed mogelijk onder de aandacht van de rechter brengt.

“Geen zaak en geen cliënt is hetzelfde. Goede juridische bijstand vereist maatwerk om zo voor de cliënt een bevredigend resultaat te behalen. Dit is de doelstelling van ons kantoor.”

Raad voor de Kinderbescherming en ervaring

Door de ervaring van mr. Jeanette de Bree bij de Raad voor de Kinderbescherming en de vele cliënten die zij heeft begeleid op het gebied van Personen- en Familierecht, bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van Personen- en Familierecht. Wij horen uw verhaal aan, geven u persoonlijke aandacht en begeleiden u bij een emotionele tijd. Bel 076-5020544 voor een gratis kennismakingsgesprek.
“Wij helpen u met persoonlijke aandacht vakkundig door deze moeilijke periode heen! Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 076-502 05 44 voor vrijblijvend advies.”