Tarieven

Kosten advocaat

Kwaliteit staat binnen ons kantoor áltijd voorop. Dat spreekt voor zich. Daarnaast horen we van onze cliënten dat zij op financieel vlak graag vooraf willen weten waar zij aan toe zijn. En dat kunnen wij ons helemaal voorstellen: er zijn immers al onzekerheden genoeg in tijden waarin juridische bijstand nodig is.
“Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.”

Uurtarief advocaat

Bij zaken op basis van een uurtarief hanteren wij een “all-in” uurtarief in tegenstelling tot de gangbare werkwijze bij vele andere kantoren. U betaalt € 220,00 per uur inclusief kantoorkosten én inclusief BTW (het bedrag is circa € 181,00 exclusief BTW). Er komen dus géén extra kosten meer bovenop ons uurtarief en dat betekent geen verrassingen in de zin van extra kosten achteraf.
“Wij zullen altijd een indicatie geven van de te verwachte kosten, zodat u weet waar u rekening mee kunt houden.”

Vaste prijsafspraak

Veel cliënten deinzen ervoor terug om een advocaat in te schakelen, omdat zij vooraf niet kunnen inschatten wat de kosten zullen zijn. Dat begrijpen wij en daarom bieden wij de mogelijkheid om in de meeste gevallen een vaste prijsafspraak te maken voor de gehele behandeling van de zaak. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent, zonder onverwachte extra kosten.
“Wilt u weten of uw zaak in aanmerking komt voor een vaste prijsafspraak en wat deze prijs is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!”

Stichting derdengelden

Advocatenkantoor De Bree beschikt niet over een Stichting derdengelden.