Referenties

Ervaringen

E.J.M. Huijbregts

Cliënt, juli 2018

“Door problemen op mijn werk zocht ik een advocaat. Als je daar nooit mee te maken hebt gehad, is het een moeilijke keuze! Wat mij aansprak was dat ik binnen 2 dagen bij haar op kantoor kon komen voor een gratis kennismakingsgesprek. Overigens geheel vrijblijvend, wat mijn keuze daarna ook zou zijn. Daar trof ik een jonge vrouw die heel goed kon luisteren en alle tijd nam om een goed beeld te krijgen van mijn situatie. Het gaf mij gelijk een héél vertrouwd gevoel!”

“Jeanette  is duidelijk, eerlijk en snel in haar werk, het verloop ging via mail of telefoon. We hebben mijn conflict naar volle tevredenheid af kunnen sluiten mede door het goede werk van Jeanette! Ik kan haar zeker aanbevelen voor iedereen die heldere en perfecte juridische kennis zoekt!”

J.G.C. Bons

Cliënt, mei 2018.

“Mevrouw de Bree komt na wat ze zegt/schrijft op de site. Zij is open, eerlijk en duidelijk. Er is persoonlijke aandacht en contact wanneer nodig. Korte lijnen en snel antwoord op vragen. Ik vond het erg fijn dat ik gelijkwaardig werd behandeld en gezien. Zij weet waar ze over praat en geeft advies met duidelijke uitleg waarom je beter iets niet kan doen (ivm ouderlijke macht om dit niet te doen).”

“Ik zal zeker indien nodig weer voor advocatenkantoor de Bree kiezen en het kantoor noemen wanneer mensen een advocaat nodig hebben. Ben echt zeer tevreden. Nogmaals bedankt.”

C. de Vries

Cliënt, januari 2018

“Na 4,5 jaar mediation kwam ik bij Jeanette de Bree terecht. Ik had geen beter advies kunnen krijgen om haar te vragen om mijn advocaat te worden in deze langlopende echtscheiding. Het eerste gesprek gaf gelijk duidelijkheid over de wederzijdse verwachtingen. Ik wilde een eerlijke verdeling en zij bood mij kennis en realiteit.”

“Ruim anderhalf jaar heeft zij mij op een professionele en menselijke wijze bijgestaan in deze emotionele tijd. Tijdens alle gesprekken en overleggen bood Jeanette volop ruimte om mijn vragen te stellen en gaf duidelijk uitleg wat haar redenen waren om voor een bepaalde handeling of briefopstelling te kiezen. Wat ik enorm in Jeanette waardeer is haar kennis, haar duidelijkheid en haar menselijkheid. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een tevreden afwikkeling van de echtscheiding waarbij mijn belangen voorop hebben gestaan!”

G. de Brouwer

Cliënt

 “Ik heb Jeanette leren kennen als een vriendelijke hardwerkende advocaat. Ze stelt zich open op, luistert analytisch en probeert een helder beeld van de situatie te schetsen. Ze komt na wat ze beloofd en staat voor haar vak. Bewonderenswaardig is de passie waarmee ze verteld over de doelen die ze zich stelt. Ze is helder, denkt mee, maakt geen valse beloftes en komt haar afspraken na. Ze houdt ervan om te touwtjes in handen te houden en heeft een duidelijke “Can do” mentaliteit. Ik kan haar aanraden voor iedereen die juridische ondersteuning nodig heeft.”

T. de Graaf

Cliënt

“Als gevolg van een arbeidsconflict ben ik met het advocatenkantoor van Jeanette de Bree in contact gekomen. Ze had op korte termijn tijd om mij op haar kantoor te ontvangen. Tijdens dit eerste vrijblijvende gesprek kreeg ik uitgebreid de tijd om mijn verhaal uiteen te zetten en gaf ze me een vertrouwd gevoel. Met concrete adviezen heeft ze niet alleen een duidelijk beeld van de juridische stand van zaken geschetst, maar heeft ze me ook gericht op weg geholpen om het proces met goed gevolg te doorlopen. Ook gedurende het verdere verloop van dit proces heb ik naar tevredenheid met Jeanette, per mail, kunnen overleggen over actuele zaken. 

Gelukkig is er in het arbeidsconflict verder geen escalatie opgetreden, maar als dat wel het geval zou zijn geweest, zou ik zeker gebruik hebben gemaakt van de kennis en expertise van Jeanette.”