Kantoor

Advocatenkantoor De Bree

Advocatenkantoor De Bree is een jong kantoor dat nét even anders werkt. Persoonlijke aandacht, eerlijkheid, duidelijke taal en heldere tarieven. Dat kunt u van ons verwachten.

Persoonlijke aandacht

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk en daarom heeft u bij ons kantoor een vaste contactpersoon bij wie u terecht kunt voor al uw vragen. Wij begrijpen dat een stap naar een advocaat spannend kan zijn. Door de persoonlijke aandacht die u krijgt, zult u zich echter snel op uw gemak voelen. Dat maakt het gemakkelijker om uw persoonlijke situatie in alle openheid te bespreken.
“Kies voor rust en duidelijkheid in spannende tijden met een ervaren advocaat die u begrijpt, helpt en met raad en daad terzijde staat.”

Onze specialisaties

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over het Arbeidsrecht en het Personen- en Familierecht. Wij richten ons zowel op particulieren als op het midden- en kleinbedrijf.

Twijfelt u of uw zaak haalbaar is? Neem dan gerust contact op met ons kantoor, zodat wij u al telefonisch kunnen aangeven of het zinvol is om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. In dat gratis kennismakingsgesprek kunnen wij u aangeven of uw zaak concreet haalbaar is.

Kwaliteit staat altijd voorop en wij zijn altijd eerlijk. Wij bespreken vooraf wat uw kansen zijn. Wij zullen het u dus eerlijk zeggen als uw zaak weinig kansrijk is en wij zullen het u ook eerlijk zeggen als de kans bestaat dat de kosten hoger zijn dan de opbrengsten. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan en dat is wel zo prettig.

“Duidelijke tarieven. Goed bereikbaar. Ook in de avonduren beschikbaar op afspraak.”

Betaalbare tarieven en ruime afspraakmogelijkheden

Wij willen dat de advocatuur toegankelijk is voor iedereen. Daarom werken wij met lage en duidelijke tarieven en is het in vele gevallen mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken. Daarnaast kunt u bij ons ook in de avond terecht voor een afspraak, zodat het voor u makkelijker wordt om een afspraak in te plannen met uw advocaat.

Advocatenkantoor in Etten-Leur

Ons kantoor is gevestigd in Etten-Leur, vlakbij het centrum en goed bereikbaar voor cliënten buiten Etten-Leur via de afrit Etten-Leur-West op de A58. Parkeren is geen probleem: ons pand beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.
“Op zoek naar een advocaat in de regio Etten-Leur? Neem dan gerust contact op via 076 – 502 05 44 voor een vrijblijvend adviesgesprek.”