Arbeidsrecht

Arbeidsrechtadvocaat Etten-Leur

Arbeidsrecht is een vak apart. Niet in de laatste plaats omdat gemaakte keuzes vaak onomkeerbaar zijn. Daarnaast is er vaak haast geboden. Er hangt veel af van wie op welk moment welk initiatief neemt.
“Laat u zich vroegtijdig adviseren bij een arbeidsconflict. Bij ons kantoor bent u dan aan het goede adres.”

Advies en bijstand bij een arbeidsconflict

Bijstand van een advocaat is in het Arbeidsrecht niet verplicht, maar wel ten zeerste aan te raden voor de meest optimale oplossing. Zo kunnen bepaalde keuzes die in het begin zijn gemaakt grote gevolgen hebben in een latere procedure. Wie niet goed weet waar hij mee bezig is, loopt het risico veel te verliezen. Er spelen immers vaak grote belangen en veel emoties.

Denkt u maar eens aan de situatie dat u uw baan dreigt te verliezen of juist voornemens bent om uw werknemer te ontslaan. Het is dan van belang dat u zich vroegtijdig laat adviseren op het gebied van Arbeidsrecht. Bij ons kantoor bent u dan aan het goede adres. Wij staan voor u klaar om u te adviseren in ontslagkwesties, waaronder ook het opstellen of juist controleren van een vaststellingsovereenkomst. Maar wij staan ook voor u klaar wanneer u te maken krijgt met ziekte en arbeidsongeschiktheid of met een concurrentie- en/of relatiebeding. U kunt eveneens bij ons terecht wanneer u vragen heeft over het wijzigen van de arbeidsovereenkomst of als er conflicten ontstaan op de werkvloer.

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in Arbeidsrecht in de regio Etten-Leur? Neem dan gerust contact op via 076 – 502 05 44 of info@advocatenkantoordebree.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.