Samenwerking op basis van High Trust met de Raad voor Rechtsbijstand is een feit!

Back to Nieuws

Samenwerking op basis van High Trust met de Raad voor Rechtsbijstand is een feit!

Sinds vandaag werken wij samen met de Raad voor Rechtsbijstand op basis van High Trust. De Raad wilt samenwerken met ons kantoor, omdat onze aanvragen voor gesubsidieerde rechtsbijstand altijd in orde zijn.

Wat betekent dit voor u? Indien u op basis van uw inkomen in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand kunnen wij een zogeheten toevoeging voor u aanvragen. Wij zullen binnen een week bericht krijgen van de Raad of de toevoeging op basis van uw inkomen wordt toegewezen. Hiervoor duurde het vaak vier weken voordat er een beslissing werd genomen door de Raad. Het aanvragen van een toevoeging gaat nu dus aanmerkelijk sneller, waardoor u sneller duidelijkheid heeft. En laat dat nu net een van de kernwaarden van ons kantoor zijn! Hiermee kunnen wij u dus nog beter van dienst zijn.

Overigens komt u in 2015 in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand indien u als alleenstaande niet meer dan € 25.800,00 per jaar verdient. Bent u gehuwd, samenwonend of heeft u eenoudergezin met minderjarige kind(eren) dan mag u in 2015 niet meer dan € 36.400,00 verdienen om voor een toevoeging in aanmerking te komen.

 

digitaal_bordje_hightrust

Back to Nieuws